Gode råd

Vil du spare penge og skåne miljøet?

Lad os hjælpe dig til at spare på strømmen. Der er penge at spare ved blot små justeringer i dine elektriske opsætninger og daglige rutiner – og så skåner du miljøet. Det er godt for alle parter.

Rådgivning om at spare på strømmen indgår som en naturlig del af vores service, når vi laver en opgave for dig. Har du brug for en komplet gennemgang af dine elektriske installationer og input til, hvordan du kan spare penge, så kontakt os på telefon 4576 1848.

Vi har nedenfor samlet en række gode råd:

Køb hårde hvidevarer og elpærer med energi- og miljømærkning

I EU klassificeres hårde hvidevarer og elpærer i forhold til deres energiforbrug. Gå efter apparater med A-mærkning. Ved at købe udstyr, der har en god klassificering, er du med til at spare på strømmen og opnår både en miljømæssig og økonomisk gevinst.

Skalaen går fra A til G og er et udtryk for, hvor energieffektivt et apparat er. A er det bedste. På køleskabe og frysere er skalaen gradueret med A, A+ og A++, hvor A++ er den mest energieffektive.

Der findes desuden en amerikansk mærkeordning, som er en frivillig mærkning af IT og kontorudstyr. Har det Energy Star logoet, betyder det, at det pågældende produkt har et lavt elforbrug både i drift og standby. Alt udstyr skal gå på standby, når det har været inaktivt i en periode.

Undgå apparater på standby

Du kan spare meget ved helt at slukke for dine apparater i stedet for at have dem på standby. Cirka 10-15% af en husstands elforbrug går til apparater på standby. Hvis stikkontakten er svært tilgængelig, kan du få en afbryder på forlængerledningen eller få opsat en trådløs afbryder. Lad os hjælpe dig.

Intelligent energiforbrug

Gør dit hjem intelligent og spar en masse i strøm. Systemet gør, at du kan styre din bolig og kun bruge strøm, når der er behov for det, ligesom du kan styre efter vejret. Du slipper dermed for unødig opvarmning og brug af strøm.

Kontakt os og hør, hvordan du kan spare.

Ring på telefon 4576 1848.

Få fradrag for dine miljørige forbedringer. Se hvad du kan få her >

eller lad os kontakte dig:

Navn*
Telefon*
E-mail*
Opgave*

Vi tænker på miljøet i vores egen hverdag

I vores hverdag hos EL-PETER gør vi også, hvad vi kan, for at skåne miljøet og mindske CO2-udslippet. Vi søger blandt andet at

  • Operere lokalt og dermed mindske miljøpåvirkning ved kørsel
  • Planlægge, så vi kører flere elektrikere sammen, og så vi har alt nødvendigt udstyr med fra starten og dermed ikke behøver køre ekstra gange for at hente ting
  • Sender fakturaer og meddelelser elektronisk
  • Når vi vælger at få noget trykt på papir, sker det under miljørigtige forhold


Vi holder det, vi lover.