Ladestander til elbil – levering og tilslutning


Vi sikrer dig en køreklar bil hver morgen

Skal du have opsat en ladestander til elbil? Så lad os klare arbejdet for dig. Hos EL-PETER leverer, monterer og tilslutter vi ladestandere for private og erhverv i bl.a. Helsingør, Hørsholm og andre steder i Nordsjælland.

Vi udfører autoriseret el-arbejde, og vi lægger vægt på at give en god og personlig service, hvor en aftale er en aftale. Vi garanterer fuld tilfredshed, og dermed kan du se frem til en køreklar bil hver eneste morgen.

Undgå køer ved ladestationer og ladepunkter

Der kommer flere og flere elbiler og hybridbiler på vejene, og de fleste vælger at få en ladeboks i hjemmet. Dermed undgår man køer ved ladestationer og andre offentligt tilgængelige ladepunkter.

Dertil kommer, at det er nemmere at oplade bilen om natten. Samtidig kan man altid sikre sig, at der er nok strøm på bilen til den næste køretur.

Vi har store kompetencer inden for tilslutning og vedligeholdelse af ladestandere i private hjem og virksomheder. Vi tilbyder både levering og montering af ladestander til elbil, men vi tilslutter også gerne ladestanderen, hvis du allerede har købt den.

Vi er medlem af TEKNIQs Garantiordning, og det er en ekstra sikkerhed for dig.

Få et tilbud på montering af ladestander til elbil

Kontakt os gerne for at høre mere om vores produkter og ydelser. Vi tager gerne en snak om de forskellige muligheder, og vi giver gerne råd og vejledning.

Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for levering, montering og tilslutning af ladestander til elbil.

Erhverv


Bolig­foreninger


Kommune


Entreprise


Gode Råd


Vi er medlem af

Hvad kan vi hjælpe med?


Vores medarbejdere, svende og lærlinge er parat til at høre om, og udføre dit næste projekt

Det siger vores kunder

 • “God service, overholdt aftaler, rimelig pris.”
  RUNE NIELSEN
 • “Vi fik udskiftet de gamle stikkontakter i vores nye hus til nye. Elpeter kom ud og gav god rådgivning omkring skiftet og havde mulighed for at træde hurtigt til så de kunne skiftes før huset skulle males.”
  EVA BJOERGVINSDOTTIR
 • “Kontakte forskellige elektrikere i forbindelse med etablering af et nyt køkken. Valget blev El-Peter. Allerede fra start af gav han et godt og professionelt indtryk. Der blev aftalt en fast pris, som bestemt var rimelig. Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke. Meget tilfreds og bestemt ikke sidste gang jeg ringer til El-Peter.”
  KRISTIAN NØRGAARD
 • “Jeg kontaktede El-Peter Aps da jeg har en bekendt der var yderst tilfreds med deres arbejde. Jeg fik en meget sød og professionel mand ud der klarede opgaven på næsten ingen tid og arbejdet var langt over forventning :)”
  THOMAS BOWALL
 • “Der blev udskiftet ledninger i mit køkken, samt opsat ny lampe. Det blev udført til min fulde tilfredsstillelse, og alle aftaler overholdt. Kompetent og flot udført af meget sympatiske Ismail. Firmaet vil jeg absolut anbefale videre!”
  CHARLOTTE TIKJØB
 • “Arbejde udført 100% som aftalt til aftalt pris, super fin kommunikation og dejligt med en håndværker som kommer helt til aftalt tid. En fornøjelse ! Kan kun anbefales :-)”
  MICHAEL TERRENI
 • “Nyt El i hele huset med styring mm. DIV lamper og udendørs også opsat.”
  NICOLAI SAUER
 • “EL-PETER har monteret og installeret flere projekter for mig. sidst en vanskelig opgave i en børnehave i Kbh. hvor opgaven blev løst på en fantasifuld og børnevenlig” måde til mindst mulig gene for børnehavens daglige drift!.”
  MILAN BELYSNING
  Helsingør

  Helsingørsvej 108
  Tlf: 49 26 18 48
  Email: info@elpeter.dk

  Hørsholm

  Johannevej 29
  Tlf: 45 76 18 48
  Email: info@elpeter.dk

  Om os

  Firmaet EL-PETER har eksisteret siden år 2000, og udgangspunktet har i alle årene været personlig service.

  Garanti ordning

  CVR.: 31300983