El-entreprise for private og erhverv


Har du brug for at få udført dit el-arbejde i en entreprise, for eksempel i forbindelse med nybyggeri, og leder du derfor efter et el-firma, der kan tilbyde dig en el-entreprise? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos EL-PETER kan vi blandt andet tilbyde en el-entreprise i forbindelse med nybyggeri af både private boliger og for erhverv. Vi har to afdelinger i Nordsjælland i henholdsvis Helsingør og Hørsholm, hvilket betyder, at vi varetager opgaver i hele Nordsjælland.

Vi har stor erfaring inden for el-entreprise og projektledelse

Vi har stor erfaring inden for el-entreprise og den medfølgende projektledelse, og vi sætter en stor ære i at sikre god udførelse og et godt samarbejde med de andre faggrupper, der typisk vil være involveret i processen. Vi samarbejder både direkte med kunder og med hovedentreprenører.

Når entreprisen er afleveret, leverer vi den nødvendige dokumentation, ligesom vi yder den efterfølgende service. På den måde kan vi sikre en tilfredsstillende drift og vedligeholdelse, også efter vi har udført din el-entreprise.

Hvem varetager vi entrepriser for?

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris

Har du brug for at få udført en el-entreprise ved nyt hus eller et erhvervsbyggeri? Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer og services? Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din entreprise? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, uanset om vi skal varetage el-arbejdet i forbindelse med din kommende bolig eller dine kommende virksomhedslokaler.

Erhverv


Bolig­foreninger


Kommune


Entreprise


Gode Råd


Vi er medlem af

Hvad kan vi hjælpe med?


Vores medarbejdere, svende og lærlinge er parat til at høre om, og udføre dit næste projekt

Det siger vores kunder

 • “God service, overholdt aftaler, rimelig pris.”
  RUNE NIELSEN
 • “Vi fik udskiftet de gamle stikkontakter i vores nye hus til nye. Elpeter kom ud og gav god rådgivning omkring skiftet og havde mulighed for at træde hurtigt til så de kunne skiftes før huset skulle males.”
  EVA BJOERGVINSDOTTIR
 • “Kontakte forskellige elektrikere i forbindelse med etablering af et nyt køkken. Valget blev El-Peter. Allerede fra start af gav han et godt og professionelt indtryk. Der blev aftalt en fast pris, som bestemt var rimelig. Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke. Meget tilfreds og bestemt ikke sidste gang jeg ringer til El-Peter.”
  KRISTIAN NØRGAARD
 • “Jeg kontaktede El-Peter Aps da jeg har en bekendt der var yderst tilfreds med deres arbejde. Jeg fik en meget sød og professionel mand ud der klarede opgaven på næsten ingen tid og arbejdet var langt over forventning :)”
  THOMAS BOWALL
 • “Der blev udskiftet ledninger i mit køkken, samt opsat ny lampe. Det blev udført til min fulde tilfredsstillelse, og alle aftaler overholdt. Kompetent og flot udført af meget sympatiske Ismail. Firmaet vil jeg absolut anbefale videre!”
  CHARLOTTE TIKJØB
 • “Arbejde udført 100% som aftalt til aftalt pris, super fin kommunikation og dejligt med en håndværker som kommer helt til aftalt tid. En fornøjelse ! Kan kun anbefales :-)”
  MICHAEL TERRENI
 • “Nyt El i hele huset med styring mm. DIV lamper og udendørs også opsat.”
  NICOLAI SAUER
 • “EL-PETER har monteret og installeret flere projekter for mig. sidst en vanskelig opgave i en børnehave i Kbh. hvor opgaven blev løst på en fantasifuld og børnevenlig” måde til mindst mulig gene for børnehavens daglige drift!.”
  MILAN BELYSNING
  Helsingør

  Helsingørsvej 108
  Tlf: 49 26 18 48
  Email: info@elpeter.dk

  Hørsholm

  Johannevej 29
  Tlf: 45 76 18 48
  Email: info@elpeter.dk

  Om os

  Firmaet EL-PETER har eksisteret siden år 2000, og udgangspunktet har i alle årene været personlig service.

  Garanti ordning

  CVR.: 31300983