Gode råd

Vil du spare penge og skåne miljøet?


Lad os hjælpe dig til at spare på strømmen. Der er penge at spare ved blot små justeringer i dine elektriske opsætninger og daglige rutiner – og så skåner du miljøet. Det er godt for alle parter.

Rådgivning om at spare på strømmen indgår som en naturlig del af vores service, når vi laver en opgave for dig. Har du brug for en komplet gennemgang af dine elektriske installationer og input til, hvordan du kan spare penge, så kontakt os på telefon 45 76 18 48.

Vi har nedenfor samlet en række gode råd:

Køb hårde hvidevarer og elpærer med energi- og miljømærkning
I EU klassificeres hårde hvidevarer og elpærer i forhold til deres energiforbrug. Gå efter apparater med A-mærkning. Ved at købe udstyr, der har en god klassificering, er du med til at spare på strømmen og opnår både en miljømæssig og økonomisk gevinst.

Skalaen går fra A til G og er et udtryk for, hvor energieffektivt et apparat er. A er det bedste. På køleskabe og frysere er skalaen gradueret med A, A+ og A++, hvor A++ er den mest energieffektive.

Der findes desuden en amerikansk mærkeordning, som er en frivillig mærkning af IT og kontorudstyr. Har det Energy Star logoet, betyder det, at det pågældende produkt har et lavt elforbrug både i drift og standby. Alt udstyr skal gå på standby, når det har været inaktivt i en periode.

Undgå apparater på standby
Du kan spare meget ved helt at slukke for dine apparater i stedet for at have dem på standby. Cirka 10-15% af en husstands elforbrug går til apparater på standby. Hvis stikkontakten er svært tilgængelig, kan du få en afbryder på forlængerledningen eller få opsat en trådløs afbryder. Lad os hjælpe dig.

Intelligent energiforbrug
Gør dit hjem intelligent og spar en masse i strøm. Systemet gør, at du kan styre din bolig og kun bruge strøm, når der er behov for det, ligesom du kan styre efter vejret. Du slipper dermed for unødig opvarmning og brug af strøm.

Erhverv


Bolig­foreninger


Kommune


Entreprise


Gode Råd


Vi er medlem af

Hvad kan vi hjælpe med?


Vores medarbejdere, svende og lærlinge er parat til at høre om, og udføre dit næste projekt

Det siger vores kunder

 • “God service, overholdt aftaler, rimelig pris.”
  RUNE NIELSEN
 • “Vi fik udskiftet de gamle stikkontakter i vores nye hus til nye. Elpeter kom ud og gav god rådgivning omkring skiftet og havde mulighed for at træde hurtigt til så de kunne skiftes før huset skulle males.”
  EVA BJOERGVINSDOTTIR
 • “Kontakte forskellige elektrikere i forbindelse med etablering af et nyt køkken. Valget blev El-Peter. Allerede fra start af gav han et godt og professionelt indtryk. Der blev aftalt en fast pris, som bestemt var rimelig. Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke. Meget tilfreds og bestemt ikke sidste gang jeg ringer til El-Peter.”
  KRISTIAN NØRGAARD
 • “Jeg kontaktede El-Peter Aps da jeg har en bekendt der var yderst tilfreds med deres arbejde. Jeg fik en meget sød og professionel mand ud der klarede opgaven på næsten ingen tid og arbejdet var langt over forventning :)”
  THOMAS BOWALL
 • “Der blev udskiftet ledninger i mit køkken, samt opsat ny lampe. Det blev udført til min fulde tilfredsstillelse, og alle aftaler overholdt. Kompetent og flot udført af meget sympatiske Ismail. Firmaet vil jeg absolut anbefale videre!”
  CHARLOTTE TIKJØB
 • “Arbejde udført 100% som aftalt til aftalt pris, super fin kommunikation og dejligt med en håndværker som kommer helt til aftalt tid. En fornøjelse ! Kan kun anbefales :-)”
  MICHAEL TERRENI
 • “Nyt El i hele huset med styring mm. DIV lamper og udendørs også opsat.”
  NICOLAI SAUER
 • “EL-PETER har monteret og installeret flere projekter for mig. sidst en vanskelig opgave i en børnehave i Kbh. hvor opgaven blev løst på en fantasifuld og børnevenlig” måde til mindst mulig gene for børnehavens daglige drift!.”
  MILAN BELYSNING
Helsingør

Helsingørsvej 108
Tlf: 49 26 18 48
Email: info@elpeter.dk

Hørsholm

Johannevej 29
Tlf: 45 76 18 48
Email: info@elpeter.dk

Om os

Firmaet EL-PETER har eksisteret siden år 2000, og udgangspunktet har i alle årene været personlig service.

Garanti ordning

CVR.: 31300983 - (faktura ønskes at sendes til CVR nummer)