Energioptimering af bygninger for kommuner


Har du brug for professionel hjælp fra en autoriseret elektriker til energioptimering af bygninger i din kommune, så stiller vi hos EL-PETER gerne vores ekspertise og erfaring til din rådighed. Vi har afdelinger i henholdsvis Helsingør og Hørsholm, hvilket betyder, at vi varetager opgaver for kommuner i hele Nordsjælland.

Vi servicerer kommuner med el-arbejde og energioptimering af offentlige institutioner og bygninger. Her tilbyder vi for eksempel en rammeaftale, hvor vi sikrer løbende servicering af el og belysning, data, el ved ombygninger og så videre.

Hvad dækker vores opgaver for kommuner over?

Det klarer vi inden for el for vores kommunale kunder:

 • Indendørs belysning

 • El og data (internetforbindelse mv.)

 • Fornyelser af elinstallationer

 • Energioptimering

 • Energirådgivning

 • Servicearbejde / spjældopgaver

 • Rammeaftaler

Vi har stor erfaring med energioptimering af bygninger

Vi har stor erfaring med energioptimering af bygninger. Vi foretager målinger og leverer løsninger, der sikrer den helt rigtige lysmængde. Med gode, kreative LED-løsninger sikrer vi endvidere æstetik og lavt energiforbrug i eller på:

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig og din kommune i forbindelse med energioptimering af bygninger, eller ønsker du at få beregnet en skræddersyet pris på lige netop din opgave? Så kontakt os endelig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi også står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning.

Vi varetager opgaver for kommuner i hele Nordsjælland.

Erhverv


Bolig­foreninger


Kommune


Entreprise


Gode Råd


Vi er medlem af

Hvad kan vi hjælpe med?


Vores medarbejdere, svende og lærlinge er parat til at høre om, og udføre dit næste projekt

Det siger vores kunder

 • “God service, overholdt aftaler, rimelig pris.”
  RUNE NIELSEN
 • “Vi fik udskiftet de gamle stikkontakter i vores nye hus til nye. Elpeter kom ud og gav god rådgivning omkring skiftet og havde mulighed for at træde hurtigt til så de kunne skiftes før huset skulle males.”
  EVA BJOERGVINSDOTTIR
 • “Kontakte forskellige elektrikere i forbindelse med etablering af et nyt køkken. Valget blev El-Peter. Allerede fra start af gav han et godt og professionelt indtryk. Der blev aftalt en fast pris, som bestemt var rimelig. Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke. Meget tilfreds og bestemt ikke sidste gang jeg ringer til El-Peter.”
  KRISTIAN NØRGAARD
 • “Jeg kontaktede El-Peter Aps da jeg har en bekendt der var yderst tilfreds med deres arbejde. Jeg fik en meget sød og professionel mand ud der klarede opgaven på næsten ingen tid og arbejdet var langt over forventning :)”
  THOMAS BOWALL
 • “Der blev udskiftet ledninger i mit køkken, samt opsat ny lampe. Det blev udført til min fulde tilfredsstillelse, og alle aftaler overholdt. Kompetent og flot udført af meget sympatiske Ismail. Firmaet vil jeg absolut anbefale videre!”
  CHARLOTTE TIKJØB
 • “Arbejde udført 100% som aftalt til aftalt pris, super fin kommunikation og dejligt med en håndværker som kommer helt til aftalt tid. En fornøjelse ! Kan kun anbefales :-)”
  MICHAEL TERRENI
 • “Nyt El i hele huset med styring mm. DIV lamper og udendørs også opsat.”
  NICOLAI SAUER
 • “EL-PETER har monteret og installeret flere projekter for mig. sidst en vanskelig opgave i en børnehave i Kbh. hvor opgaven blev løst på en fantasifuld og børnevenlig” måde til mindst mulig gene for børnehavens daglige drift!.”
  MILAN BELYSNING
  Helsingør

  Helsingørsvej 108
  Tlf: 49 26 18 48
  Email: info@elpeter.dk

  Hørsholm

  Johannevej 29
  Tlf: 45 76 18 48
  Email: info@elpeter.dk

  Om os

  Firmaet EL-PETER har eksisteret siden år 2000, og udgangspunktet har i alle årene været personlig service.

  Garanti ordning

  CVR.: 31300983